مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن حامله

سلام من 6 ماهه ازدواج کردم الان نزدیک 3 ماهمه باردارم همسرم منو از خونه بیرون انداخته قبل از اینم همیشه بخاطر بد دهنی و خرجی ندادن و کتک زدن دعوا زیاد داشتیم چه تو نامزدی چه زمان بعد از ازدواج الان من باید چیکار کنم بعد از زایمان میتونه بچه ازم بگیره ولی منو تو این حال ول کرده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پلیس 110 بیرون انداختن از خانه را صورتجلسه کنید تا حربه ای در دست نداشته باشد برای عدم تمکین. دادخواست برای نفقه بدهید مهر خود را به اجرا بگذارید طفل تا هفت سالگی حضانتش با مادر است و نفقه اش بر عهده پدر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید و نفقه خود را مطالبه کنید