مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه باردار از منزل

با سلام
منزلی که من و همسرم در آن زندگی میکنیم به نام مادر همسرم هست و الان به مشکل خوردیم همسرم و مادرشون من رو از خونه بیرون کردند و کلید خونه رو هم از من گرفتن با توجه به این که من باردار هستم میخواستم بپرسم آیا میتونم از ایشون شکایت کیفری کنم چون ایشون میگن من بچه رو نمیخوام باید سقطش کنی و از طرف دیگه بهم این موضوع هست که اگر دوباره برگردم به من لطمه بزنند حتی پدرم هم که رفتن باهاشون صحبت کنند درب رو باز نکردند و و بعد که احتمال دادن پدرم برگشته اومدن کوچه و با داد و بیداد به پدرم گفتن که به دخترت بگو دیگر این جا نیاد... لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله. برای نفقه شکایت کیفری کنید. ترک انفاق حبس هم دارد‌‌.
برای اجبار به سقط نیز میتوانید شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایا کیفری خیر صرفا میتونید نفقه خود . فرزند. و مهریه را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شوهرتان با عنوان ترک انفاق شکایت کنید

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، تحت عنوان تحت انفاق اقدام کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
به منزل مراجعه کرده و اگر درب را باز نکردند زنگ بزنید به نیروی انتظامی تا صورتجلسه شود و شکایت ترک انفاق را مطرح نمایید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

بله ، ابتداعا بایستی به پلیس زنگ میزدید تا مراتب را صورتجلسه نمایند سپس نسبت به شکایت کیفری تحت عنوان ترک انفاق از طریق خدمات قضایی اقدام مینمودید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله میتونین به خاطر اخراج از منزل و عوض کردن کلید شکایت کیفری کنین اما در مورد لطمه به شما نمیشه گفت بستگی به همسر و خانوادهاش داره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه زوج شکایت ترک انفاق کنید
اجبار برای سقط نیز اگر دلیلی برای اثباتش دارید قابل پیگیری است