مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ واحد مسکونی

با سلام ما یه خونه ای داریم که چون سندش در رهن بانک بوده وکالتی خریده شده و الان وام تموم شده و ما قصد سند قطعی گرفتن داریم منتهی تو سند ما پارکینگ ثبت شده با متراژ و ابعاد مشخص ولی تو مبایعه نامه نیست ضمنا در وکالت نامه ی تنظیم شده نوشته شده که این وکالت تابع وکالت اولیه که شامل پارکینگ و ... هست میباشد ما میتونیم پارکینگمون رو که تصرف شده بگیریم؟ آیا اگر پارکینک جداگانه به واحد دیگه ای فروخته شده باشد قانونی است؟؟؟؟

میشه توضیح بدین که باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طبق سند مالکیت رسمی و وکالت رسمی مربوطه مالک پارکینگ هستید.در صورت فروش پارکبنگ مربوطه به دیگری تحت عنوان فروش مال غیر حق طرح شکایت کیفری را هم علیه فروشنده و هم خربدار دارید.همچنین حق طرح شکایت تصرف عدوانی یا ممانعت از حق را علیه متصرف پارکینگ داربد.