مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مستثنیات دین

باسلام و احترام
همسرم اقدام به بردن لوازم منزل و مستثنیات به مکان نامعلومی کرده و در همین زمینه با حکم قطعی دادگاه محکوم شده به استردادشون که حتی اجراییه هم صادر شده ولی استنکاف کرده از استردادشون و بنده هم نتونستم مکانشو پیدا کنم درصورتی که باید لوازم منزل تهیه کنم تا خانم بهانه ای برای تمکین نداشته باشه. و اینکه میترسم اگه نتونم پیدا کنم لوازم قیمت گذاری بشه و بازم خانم با مهریه ی عندالاستطاعه ای که داره مبلغ و هیچی کنه. حالا باید چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
باسپاس

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سوال مبهمه.مکان چیو پیدا نکردین .همسر یا وسایل.اگر وسایل منظورتونه که صرف محکومیت ایشان به استرداد وسایل دلیل بر حقانیت شماست.اظهارنامه براشون بفرستید و اعلام کنید طبق حکم دادگاه موظف به تمکین هستند و اگر تمکبن نکنند و وسایل رو مسترد نکنند وظیفه پرداخت نفقه ساقط میشه