مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت

با سلام
بنده یک دستگاه کامیون کشنده اسکانیا خریداری نمودم و قولنامه عادی نوشتم و کل مبلغ را واریز نمودم
برای انتقال سند و تعویض پلاک پسر خواهرم را بنا به دلایلی (فرار مالیاتی) فرستادم و به فروشنده گفتم سند را به نام ایشان انتقال داد حال بعد از چند ماه ادعای مالکیت کرد و پرونده قضایی تشکیل داد و برای اثبات طلب نیز ناتوان ماند ولی باز هم دادگاه ماشین را به او داد در ضمن کلیه مدارک ماشین نزد خودم بود و ماشین نیز تحت تصرف بنده بود که توقیف شد و هیچ شاهدی هم ندارد آیا راهی برای باز گذراندم ماشین وجود دارد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ادعا نمایید معامله صوری بوده و استناد به این موضوع کنید که هیچ پولی بین شما و خریدار ماشین اتفاق نیفتاده احتمال پیروزی تا حدودی دارید در صورت امکان وکیل بگیرید