مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام خانه ام را به خانمی فروختم، ایشان در ابتدا مقدار کمی پول به بنگاه داد تا قرارداد رو نوشتیم، قرار شد دوازده روز بعد مقدار دیگری از پولو بیاره که بدقولی کرد و حالا هرچه تماس میگیرم پاسخ گو نیست، نه پول میده نه میاد که معامله رو فسخ کنیم شما بگویید من چه کار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شرط شده باشد که در ظرف مهلت مقرر الباقی پول را نیاورد معامله قابل فسخ است. در غیر اینصورت شما می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله و تاخیر تادیه بخواهید