مشاوره حقوقی رایگان - در مورد فسخ قرارداد مستاجر در صورت فوت مالک

سلام و خسته نباشید: پدر اینجانب دو سال پیش با فریب مستاجر بعنوان اینکه قرارداد سوری برای اتحادیه ببرد برای پروانه کسب دائم، از پدر اینجانب که فردی بی سواد و ساده بود خواسته بود در بنگاه قرارداد 5 ساله با مبلغ خیلی ناچیز بنویسند و پدرم از روی اینکه به این فرد اطمینان داشت بدون مشورت ما این قرارداد را امضا کرده و الان نیز در قید حیات نیستند. سوال بنده اینکه ایا ما الان میتوانیم با برگه انحصار وراثت یا صلح نامه که به نام مادر اینجانب می باشد این قرارداد را فسخ نماییم در صورت فروش چطور/ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. تا پایان مدت قرارداد بایست پایبند بود