مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

با سلام من ب همراه ی خانوم ک مطلقه بود و سه سال بود ک باهاش ارتباط داشتم داخل ی خونه بودیم سر سفره شام بودیم ک یهو درو زدن دخترش درو باز کرد یهو چند نفر ریختن داخل و کارتشونو نشون دادن گوشیمو خاست بگیره ک ندادم باهام برخورد فیزیکی کردن و بزور گرفتن همراه با مدارکام فرداش ک رفتم پرونده تشکیل دادن واسم خانمه همون شب مسافر بود رفتش الان هر چی میرم و میام جواب درستی نمیدن و میگن قاضی توقیف کرده گوشی و مدارکاتو شماره پرونده هم نمیدن ک برم خودم پیش قاضی خانومه صیغه بود باهام البته خودش هر دفعه زبونی میخوند ممنون میشم راهنمایی کنین ک تکلیفم چی میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست حضوراً پیگیری نمایید یا در صورت نیاز به دادستان محترم مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات صیغه مشکل خاصی پیش نمیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق لایحه تقاضای تحویل گوشی کنید