مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج از دادگاه

باسلام دخترم 27سالشه زمانیکه دخترم بخواهد ازدواج کند اذیتش میکنه و براحتی اجازه نمیده. شوهرم قبلا بیکار و معتاد بود و علت جدایی هم همین بود حالا دخترم برای گرفتن اجازه پیش او میرود ولی به احتمال زیاد با ظاهر سازی خوب اجازه
میده ولی روز محضر نمیاد میخواستم بدونم اگر ما زودتر اقدام کنیم برای اجازه گرفتن از دادگاه چقدر دادن اجاز از دادگاه زمان میبره و آیا برای پدرش از طرف دادگاه ابلاغ میره یا نه؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

محمد رضا صادقی

محمد رضا صادقی :

سلام.بله دادگاه پدرش را احضار میکنه و دلیل مخالفتش را سوال میکنه و اگر دلیل قانع کننده ای نداشته باشد اجازه ازدواج را صادر میکنه.وقت رسیدگی به پرونده با توجه به شهر محل سکونت و یا حجم کار دادگاهها متغیر است ولی حداقل 5 یا 6 ماه طول خواهد کشید

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام .مدت زمان نتیجه گیری قابل پیش بینی نیست وبستگی به شرایط ودلایل طرفین دعوی مطروحه وتعیین وقت در شعبه دادگاه مربوطه دارد.در هر صورت بایدمطابق مواد1041و1043و1044 قانون مدنی باید عمل شود.

رضا کریمی

جناب آقای رضا کریمی :

بله دادگاه پدر دختر را احضار میکندو دلیل مخالفتش را از ایشان میپرسد و اگر دلیل قانع کننده ای نداشته باشد اجازه ازدواج را صادر میکند. در صورت غیاب پدر یا اجازه ندادن ایشان می توانید اذن جدپدری را گرفته تا با روند طولانی دادرسی مواجه نشود.

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

یقینا میتوانید با طرح دادخواستی در مرجع قضایی صالح نسبت به این موضوع در صورت ارائه ادله کافی به نتیجه دلخواهتان برسید ولی پیش بینی مدت زمان آن مقدور نیست.