مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام، چند وقت پیش یه ماشین از یکی از آشناهامون خریدم، مدارکم رویت نکردم ولی چند سال دست خودش بود در جریان خریدشم بودم، پولشم طبق قولنامه دادم، در طول 8ماه پیگیری واسه سند و پلاک گفت بنام خانومم هستش، منم رفتم شکایت هر دوشونا واسه الزام به سند کردم، حالا زنه رفته شکایت شوهره و منا کرده به جرم فروش خرید فروش مال غیر، و زنه میگه این اقا شوهره من نیست، ولی پیامکای مرده را دارم که چند ماه بعد از خرید ماشین گفته ماشین بنام خانوممه، از قبل پرونده هم دارن رو این ماشین به همین جرم که خرید فروش مال غیر کردن، حالا میخاستم ببینم اینا که با این شیوه اقدام به کلاهبرداری میکنن تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اولا مقصر خودتون هیتید .معامله فقط با مالک و صاحب سند یا وکیل رسمی جایز است. ثانیا خانوم حق داره طبق سند رسمی مالکیت از شما و فروشنده شکایت کنه و ماشبنش رو مسترد کنه.و اگر شانس بیارید و سونیت شما ثابت نشه و خریدار مال غیر شناخته نشوید ضمن ایترداد اتومبیل به مالک اصلی میتوانید علیه فروشنده فضول شکایت کیفری و مطالبه خسارت نمایید