مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عسر و حرج

سلام من پراید با سانتافه 5 عید امسال تصادف کردم مقصر من شناخته شدم و طبق گفته کارشناس 17میلیون به سانتافه خسارت وارد شده که 7میلیون بیمه من پرداخت کرد و 10میلیون رو این اقا میگه نصف پیش یعنی 5م و مابقی ماهی1میگم ندارم این ماشین دار و ندارمه که باهاش دارم نون در میارم میگه نه باید بدی شورا حل اختلاف محل که رفتیم دیروز قاضی گفت باید یه جوری از زیاندیده تخفیف بگیری وگرنه امروز حکم صادر میکنه توقیف اموال میگیره من باید چکار کنم ترو خدایی که قبول دارید من راهی به جایی ندارم یه راه بزارید ماشینمو نگیرن بدبخت میشم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام,خسارت مالی ناشی از حوادث رانندگی صرفاً تا میزان خسارت متناظر وارده به گرانترین خودروی متعارف از طریق بیمه‌نامه شخص ثالث و یا مقصر حادثه قابل جبران خواهد بود. منظور از خودروی متعارف خودرویی است که قیمت آن کمتر از پنجاه‌درصد (50%) سقف تعهدات بدنی که در ابتدای هر سال مشخص می‌شود، باشد.
لذا شما هیچ مسئولیتی در پرداخت خسارات مازاد ندارید و صاحب سانتافه که خودرویی غیرمتعارف محسوب میشود باید ماشین خود را نسبت به خسارات بیمه کرده باشد. به تبصره 3ماده 8 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 95 استناد کنید.