مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

عرض سلام و ادب. سوال بنده این هست مبلغ چکی که در دادگاه بدوی خوانده به تاخیر تادیه هزینه دادرسی حق الوکاله محکوم شده و در دادگاه تجدید نظر اعتراض گذاشته منکر بدهکاری و چک را امانتی اعلام نموده درصورتی که دادگاه تجدید نظر بدون توجه به خواسته واهی خوانده اقدام به صدور رای قطعی و تصحیح رای و برداشتن تاخیر تادیه چک که خواسته اصلی خوانده میباشد مینماید که برخلاف دستورالعمل رویه قضایی مورخ تیرماه1400میباشد باتوجه به اینکه رای قطعی شده سوال بنده این هست که
1-ایا اعمال نفوذ انجام شده اگر هست چکار باید کرد؟
2-اگر اعمال نفوذی انجام نشده باتوجه به دستورالعمل وحدت رویه مورخ 1400.04.01مبنی براینکه تاریخ تاخیر وتادیه از تاریخ درج در چک میباشد با عنایت به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر که برخلاف این دستورالعمل صادر شده چه اقدامی باید انجام داد؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از تاریخ چک مدت زیادی گذشته باشد و دارنده بعد از چند سال برگشت و وجه را از طریق دادگاه مطالبه کرده باشد امکان اینکه خسارت تاخیر رد شود وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قاعدتا با توجه به رای وحدت رویه خسارت تاخیر تادیه باید از زمان سررسید محاسبه گردد چراکه وحدت رویه به جهت اختلاف در همین موضوع صادر شده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

1_این ادعاست و باید اثبات شود
2_رای وحدت رویه است در حکم قانون و از موارد اصلاح رای

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خسارت تاخیر از تاریخ سررسید محاسبه میشور