مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت پیمان و تضمین اجرایی

دریک قرارداد که شخصی بعنوان مدیریت پیمان بنام مجری و خریدار نیز بعنوان کارفرما معرفی شده و قرارداد نیز بنگاهی نمیباشد چه کسی جوابگو خواهد بود از طرفی شرکت هم نمیباشد و حتی شخص مدیر در قرارداد مربوطه ذکر نشده متضمن پرداخت جرایم و یا موارد دیگر باشد و آیا باید سایر شرکا هم باید قرارداد را امضا کنند که بدیهی است باید اینگونه باشد و دیگر اینکه این داور مرضی الطرفین تا کجا جوابگو است و درصورت تخلف مجری مراجع ذیصلاح رسیدگی میکنند یا نه؟ و نکته مهم اینکه آیا میشود علاوه بر این قرارداد، قرارداد بنگاهی هم تنظیم کرد که در آن صورت مبایعه نامه است یا پیش خرید و یا مشارکت؟ کدام قراداد بنگاهی میتوان تنظیم نمود؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر املاک تسلط به این نوع قرارداد دارد می تواند تنظیم نماید مبایعه نامه نیست یک قرارداد کاری می باشد ،در غیر این صورت وکیل با توضیحات شما می تواند ،بنویسد.