مشاوره حقوقی رایگان - حقوق موجر نسبت به مستاجر

خانه ام را که بصورت دو طبقه است به خانواده ای اجاره داده ام بصورت مسکونی اما دختر خانواده در طبقه پایین آرایشگاهی دایر نموده از طرفی این خانه دارای یک اشتراک برق میباشد اداره برق مراجعه کرده و گفته چون در اینجا آرایشگاه دایر کرده اید باید یک اشتراک جداگانه آنهم بصورت تجاری از اداره برق تقاضا کنین حال اگر این خانواده بصورت مسکونی از خانه استفاده میکرد قبول میکردم اشتراک جداگانه ای بخاطر عدم کشش برق از اداره برق تقاضا کنم ولی حالا که اداره برق عنوان کرده حتما تجاری باشد و هزینه تجاری با مسکونی مابه التفاوت چشمگیری دارد و من زیر بار نرفته ام وگفتم باید مابه التفاوت آنرا شما بپردازید در اینصورت حق با کیست ؟ چون مستاجر هم میگوید صاحبخانه باید بدهد گرچه در قرارداد ذکر کرده ام بخاطر دایر کردن آرایشگاه مستاجر جوابگوی هر نوع هزینه شهرداری و مالیات بر درآمد و غیره خواهد بود. لطفا بفرمایید چه کنم؟ ممنون از همکاری شما

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود بر شما هوطن عزیز
اوّل.ایشان اجازه ندارن از ملک مسکونی استفاده تجاری بکنه .
دوّم.هرچی در قرارداد نوشتین دو طرف باید به همون پایبند باشن و با توجه به اینکه نوشتی: دایر کردن آرایشگاه مستاجر جوابگوی هر نوع هزینه "شهرداری" و مالیات بر درآمد و غیره خواهد بود. می تونی به مستأجر بگی شما باید با هزینه خودت اوّل میرفتی شهرداری جواز تجاری شدن این واحد رو می گرفتی و بگی الان من میتونم هم به اَماکن هم کمسیون 100 شهرداری گزارش کنم که شما داری تخلّف می کنی.
موفق باشید