مشاوره حقوقی رایگان - مزرعه 1069 جریبی

سلام ملک من 1069جریب سهمیه من 90 جریب که با مدرک مشاع محضری 26 سال پیش خریده ام و جدیدا طبق نظر کارشناسی مشخص شد 25 جریب مستثنیات است و بقیه منابع طبیعی است. حال طرح آبیاری اومده و 85 درصد وام بلاعوض دارد ولی شرکا حق من را نمیدهند و با توجه به سند ثبتی مشاع محضری 6 حبه از 72 حبه آیا بدون اجازه و موافقت من میتوانند طرح را اجرا کنند لطفا راهنمایی. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هم بلی و هم خیر
بلی در صورتی که مناع زمین ر خطر باشد
خیر در صورتی که منافع زمین در خطر نباشد
در هر حال در ملک و اراضی مشاع رضایت احدی از مشاعٌ لهم شرط اساسی اقدامات است اگر به واسطه اقدام احدی از شرکا ضرری به شما وارد شود ایشان ضامن هستند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.