مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر

با سلام و خسته نباشید
تقریبا بیست روز پیش یه باب منزل مسکونی اجاره کردم و منزل مذکور به انجام تعمیرات جزئی از جمله خرابی آبگرمکن - تعویض شیر های آب بدلیل خرابی- خرابی حفاظ کنتور آب - عدم تسویه قبوض آب و گاز و تلفن نیاز داشت
الاایحال بعد از گذشت 20 روز از عقد اجاره، موجر تعمیرات مزبور را انجام نداده و امروز و فردا میکند و خانواده بنده را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است.
حال سوال بنده این است که آیا با توجه به در پیش بودن اجاره بهای دومین ماه، میتوانم از پرداخت اجاره بهاء امتناع نموده و انجام تعمیرات را شرط قرار دهم ؟ در اینصورت آیا مشکلات حقوقی و قانونی متوجه من خواهد بود ؟ راه چاره چیست؟
ممنون از سایت خوبتان

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما باید بدوا طی ارسال اظهارنامه از موجر بخواهید رفع عیب نماید اگر انجام نداد حق فسخ دارید بنظر تا ؟آن زمان از دادن اجاره امتناع کنید مگر در قرارداد خلاف آن توافق شده باشد