مشاوره حقوقی رایگان - سفته از مستاجر

با سلام
مستاجر دو ماه است اجاره بهای مسکونی که تحویل گرفته پرداخت نکرده چندین بار تذکر دادم به ایشان (اجاره هر ماه 3 میلیون تومان) در صورتی که سفته ایشان را دادخواست وجه دهم (کل مبلغ سفته 40 میلیون تومان) آیا مشکل قانونی دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از سفته به منزله ی ضمانت بوده فقط در حد یک سند عادی معتبر است و قابل مطالبه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتره است از طریق دیگری اقدام کنید مثلا فسخ قرارداد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اندازه طلب خود می توانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سفته بابت تضمین بازپرداخت اقساط اجاره بوده است و فقط تا میزانی که طلب دارید می توانید اقدام نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
با عنایت به ضمانتی بودن سفته مزبور صرفا تا میزان بدهی ایشان قابل مطالبه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به میزان طلب میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید اجاره بها را مطالبه کنید و حتی درخواست فسخ اجاره نامه را داشته باشید و اجرت خود را از مبلغ پول پیش بردارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس سفته را به میزانی که طلب دارید به اجرا بگذارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در ابتدا اظهار نامه ارسال چیپس به مقدار طلب خود میتوانید دادخواست دهید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی به شرایط موجود درقرارداد تان دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا اظهار نامه ارسال کنید و سپس دادخواست فسخ

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به اجاره نامه دارد . طی اظهارنامه ای مطالبه اجور معوقه را از مستأجر داشته باشید. در صورت عدم پرداخت اقدام کنید برای تخلیه .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

دادخواست مطالبه اجور معوقه تقدیم نمایید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ابتدا باید به موجب اظهارنامه ابلاغ رسمی صورت گیرد

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

با اندازه مبلغ معوقه امکان مطالبه میباشد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

باسلام: اگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد که در صورت عدم پرداخت اجور حق فسخ دارید می توانید دادخواست فسخ قرارداد را بدهید و یا اینکه با استناد به قرارداد اجاره دادخواست مطالبه اجور معوق را تقدیم شورا نمایید،فعلا نیازی به استناد به سفته نمی باشد،حتی قادرید با اخذ گواهی از مرجع رسیدگی کننده بدون تودیع خسارات احتمالی تامین خواسته نمایید، البته میتونید به سفته استناد بکنید و صرفا مبلغ ادعایی خود را مطالبه کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

منشا توافق شما قراردادي است
لذا ابتدا به شرايط مندرج در قرارداد مراجعه نماييد
سفته به مبلغ مندرج قابل وصول براي دوماه اجاره نيست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شرایط قرارداد اجاره داردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به میزان اجور معوقه امکان مطالبه میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما فقط به میزان مبلغ بدهی میتوانید دادخواست اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله نمی‌توانید کل مبلغ سفته را مطالبهدکنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام به میزان اجاره معوقه دادخواست بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید مطالبه اجور ایام معوقه را درخواست کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سفته به چه منظوری به شما داده شده است؟! اگر برای اجاره بها در اختیار شماست مشکلی بابت اقدام وجود ندارد.