مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره

در قرارداد اجاره ذکر شده در صورت عدم پرداخت اجاره بموقع قرارداد فسخ است. هم اکنون مستاجر اجاره را یکماه است پرداخت نکرده. موجر تا چه مدت چند روز مهلت دادخواست فسخ دادن دارد یعنی مهلت ارسال دادخواست فسخ محدود است یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب متن اجاره نامه دارد اکر شرط فسخ در قرارداد گنجانده شده باشد در صورت عدم پرداخت اجاره بها میتوانید دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت عدم پرداخت اجاره موجر می تواند دادخواست فسخ بدهد و شما طبق قرارداد می توانید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
بهتر است بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ معامله بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت عدم پرداخت اجاره موجر می تواند دادخواست فسخ بدهد و شما طبق قرارداد می توانید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد قابل فسخ نیست مگر در قرارداد صریحا شرط فسخ ذکر شده باشد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
تا پیش از اتمام مهلت قرارداد اگر اجاره بهی ماه بعد را تحویل نگرفته باشد میتواند دعوای انفساخ طرح نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سریعتر بهتر
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
حتی المقدور با مستاجر مدارا کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه فرستاده و چنانچه در مهلت مقرر پرداخت ننمود دادخواست بدهید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

ابتدا باید از طریق ارسال اظهارنامه اقدام نمایید و سپس باید به شورای حل اختلاف مراجعه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید از طریق ارسال اظهارنامه اقدام نمایید و سپس باید به شورای حل اختلاف مراجعه شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فوراً ابتدا با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی اظهار نامه مبنی بر اعمال حق فسخ و تخلیه برای ایشان ارسال کنید اگر تخلیه نکرد ، دادخواست تائید و تنفیذ فسخ قرارداد را بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام فاقد مهلت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مهلت خاصی ندارد
اول اظهارنامه ای با مضمون اعلام فسخ قرارداد اجاره به ایشان ارسال نمایید و سپس دادخواستی تحت عنوان تنفیذ فسخ تنظیم نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام خیر در صورتی ک مهلتی در قرار داد ذکر نکرده اید زمان حال مد نظر است. اما بهتر است با ایشان صحبت کنید و ب صورت توافقی مسئله حل گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محدودیت ندارد تا قبل از انقضای قرارداد می توانید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مقید به مهلت نیست ولی اگر حق فسخ را اعمال نکنید ممکن است چنین برداشت شود که بطور ضمنی از حق فسخ خود صرف نظر کرده اید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بستگی به مندرجات اجاره نامه دارد