مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان آور

باسلام
بنده در کارگاه ذوب ریخته گری کار میکنم؛ که 15 سال یه ضرب در ذوب کار کردم و بعد 15 سال 13 ماه در آتش نشان شرکت (که در لیست بیمه شرکت سخت زیان آور است) کار کردم و دوباره به همان قسمت قبلی ( ذوب ) برگشتم و الان 20 سال تمومه؛ سوالم اینه اگه بیمه به احتمال 13 ماه آتش نشانی را قبول نکنه شرایط بازنشستگی من چگونه میشه ؟ در صورتی که یه ضرب در یه شرکت ریخته گری کار کردم و زمانی که من به آتش نشانی رفتم لیست بیمه را سخت و زیان اعلام کردن ؟؟ آیا می توانم اون وقت با 35 سال با ضریب 1/5 استفاده کنم __2 سال هم خدمت سربازی دارم
لطفا راهنمایی کنید
لازم به توضیح است شرکت خودش لیست بیمه آتش نشانی را سخت و زیان آور فرستاده و بازم هم سخت وزیان آور میدانه ؟ فقط میگن بیمه کمی گیر میده ؟؟ تکلیف چیست؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این مسائل اداری است و باید به کارگزینی محل کار خود مراجعه و یا آیین نامه مشاغل سخت و زیان بار را گه در کارگزینی محل کار شماست را مطالعه نمایید