مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام بنده و دو نفر دیگر رفتیم ضامن یکی از دوستان شدیم که میخواست یک وام 10 میلیون تومنی بگیرد و هر کدام یک چک سفید امضا دادیم الان حدود هفده سال از آن تاریخ گذشته و بانک تماس گرفته میگوید که شما 17 سال پیش ضامن شدید وام گیرنده بدهی خود را نداده و در حال حاضر باید علاوه بر اصل وام ، 50 یا 60 میلیون تومن دیرکرد وام را بدهید بنده بانک را متهم کردم که با وام گیرنده تبانی کرده که اقساط را به گردن ضامن بیندازند زیرا بانک در این همه سال هیچ اطلاع رسانی در خصوص عقب افتادن اقساط نکرده است// ضمنا موسسه ای که این وام را داده بود چند سال پیش منحل شده و یک بانک دولتی عهده دار امور آن موسسه مالی اعتباری شده است آنها هم میگویند ما نمی‌دانیم چرا به شما اطلاع رسانی نشده است // یکی از ما سه نفر ضامن فوت شده است// لطفا راهنمایی کنید که آیا راهی برای ندادن این پول هست؟ با توجه به اینکه وام گیرنده 13 قسط را پرداخته بوده آیا بخشودگی دیرکرد وام که دو سه سال پیش اعلام شد موجب کم شدن اصل و بدنبال آن دیرکرد وام میشود؟ خلاصه هر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع قابل بررسیواظهارنظر نیاز به اشراف روی مستندات وپرونده است علی القاعده اگر هیچ اطلاع رسانی نشده است خود بانک تخلف نموده ونمی تواند خواستار دیرکرد باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید