مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

سلام خسته نباشین من یه ماشینی خریدم از یه اقایی الان سندشو نمیده در واقع سندم به اسم یه خانم تو زاهدن هست که باهاش تماس میگیرم میگه اون طرفی که شما ماشین گرفتین به من بدهکاره و در موقع فروش 2.3میلیون بهش ارزان دادم و بهش هم گفتم که سند نمیدم اونم قبول کرده اینطرفم این اقا میگه من به خانم شکایت کردم که چرا سند ماشینو نمیده 2.3 بار منم رفتم در خونه ی این اقا خودش نیست پیداش میکنم پدرش هم میگه صبر کن الان درست 1 سال هست درضمن این اقا کارش همین کلاهبرداری هست بنظرتون من چیکار کنم ... با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  آقاجاني

فاطمه آقاجاني :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدین به طفیت همه ایادی ماقبل

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما قایم مقام شخصی هستیدکه ازش خریداری کرده اید واگر اون شخص به مالک رسمی بدهکارباشد شما باید تعهدات او را اجراکنید چراکه شما قایم مقام نفراول هستید