مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تجدیدنظر

سلام ببخشید دیروز دادخواست تجدیدنظر خواهی از دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادم ولی در سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده تجدیدنظر ثبت نشده میخواستم بدونم چند روز طول میکشه که در سیستم ثبت شود؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

زمان مشخصی ندارد باید به شعبه مربوطه ارسال گردد و شعبه مربوطه در سیستم خود وارد نماید ... تاریخ تجدیدنظر خواهی شما محفوظ است

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام ممکنه چند روز طول بکشه اگه خیلی طول کشید با دست داشتن کد پیگیری به همان دفتر خدمات قضایی تماس گرفته یا مراجعه فرمایید.