مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام و خسته نباشید
همسرم دوسال پیش فوت کردن و خانواده اش ماشینی که ازش مانده بود ازم گرفتن بابت اینکه خرابه و ما تعمیرش میکنیم و بعد اینکه مراحل دادگاه و انحصار وراثت انجام دادی بهت تحویل میدیم
الان من مهریه امو گذاشتم اجرا و ماشین جای مهریه ام برداشتم توقیف فیزیکی و سندی هم انجام دادم ولی الان خانواده همسرم میگن ماشین دست ما نیست و قایم کردن با اینکه با نام و نشانی من ماشین را بیمه شخص ثالث کردن بدون اینکه من اطلاع داشته باشم که بتونن بفروشنش اینا رو شخصی تلفنی بهم گفته
الان من برای ثابت کردنش چیکار باید بکنم
درضمن به اجرای احکام که گفتم میگن چون سمتی تو ماشین نداری و به نامت نیست هیچکاری نمیتونی بکنی تا توقیف شه
خواهشا اگر راهی هست بهم‌ بگید چون تمام دار و ندار من همین ماشینه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید ماشین را به هر نحو ممکن شناسایی و معرفی نمایید