مشاوره حقوقی رایگان - زنای به عنف

سلام و خسته نباشید.
برادرم 21 سالشه بایه دختری 6ماه دوست شده بود.باهم چندین بار رابطه جنسی از مقعد داشتن.یه شب ساعت 3 با تماس برادرم دختره میاد خونمون هیچکس خونه نبوده باهم رابطه داشتن اما اینکه چه اتفاقی افتاده هیچ کدوم راست نمیگن.فردای اون روز ساعت 6بعد از ظهردختر با دستمال آغشته به منی و کاندوم که از شب قبل بوده پیش پزشک قانونی ادعا میکنه که برادر من بزور بهش تجاوز کرده و بکارتش و از بین برده..در ازمایش اولیه پزشک قانونی ممانعت از ازمایش مقعدی کرده.. الان 2ماه و نیمه برادرم تو بازداشت موقت هستش..قاضی هم منتظرجواب آخرین ازمایش دی ان ای یی که دادن هستن تا پرونده رو بفرستن دادگاه...
برادرم فشار زیادی رو تحمل میکنه وبرخلاف میلش میگه هر چی بگن امضاء میکنه تا از زندان خلاص بشه نمیدونم باید چیکار کنم!!؟؟؟
آیا عقد کنن بهتره یا صبر کنن تا جواب بیاد
ناگفته نمونه یکی از ازمایش ها
آخرین رابطه برادرم رو 7هفته پیش یعنی همون شب و آخرین رابطه دختره رو 4تا5 هفته پیش زده بود یعنی وقتی که برادرم بازداشت بوده

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
آزمایش DNA ملاک تشخیص هویت است و مهم آن است که دلیل علبه برادر شما وجود داشته باشد. بهترین راه انکار تجاوز به عنف است و بر اساس پیامک ها و پرینت های تماس اعلام کنند دوست بوده اند و رابطه دوستی چند ماهه دارند کسی که 3 شب میاد منزل شما، که نمیشه تجاوز به عنف اگر همان یک مورد را اثبات کنید کافیه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود برای نامبرده وکیل دادگستری اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهترین راه انکار تجاوز به عنف است و بر اساس پیامک ها و پرینت های تماس اعلام کنند که انها با توافق مدتها رابطه داسته اند وجهت اثبات هم همین که سه نصف شب به منزل شما آمده قابل استناد است