مشاوره حقوقی رایگان - زنای به عنف

سلام
من سال 95 بخاطر دوس دخترم قاضی بهم پنج ماه بازداشت موقت داد بدون ضامن بعدش با ضمانت آزاد شدم و سال 97 صد ضربه حد خوردم الان میخوام پروانه کسب بگیرم برای مغازه پروتئینی میشه راهنمایی کنید که میتونم پروانه بگیرم یا ه؟
ممنونم از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شلاق حدی از موارد سابقه موثر کیفری خواهد بود که البته بعد از دو سال از تاریخ اجرا سابقه کیفری لغو ولیکن در پیشینه کیفری شما همچنان باقی خواهد ماند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر امکان ندارد شما دارای سابقه کیفری موثر محسوب میشوید