مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در زنای به عنف

سلام علیکم
درحدود22 سال پیش دونفر دریک مکانی هستند و وهردومجرد هستن ویکی ازاین دوپسر یک خانم متاهل رابازوربهش تجاوز میکند و فقط یکی ازاین دونفر این کار رومیکنه وبعدفرارمیکنند طرف رفته شکایت کرده که بهش بازورتجاوز شده و22 سال ازموضوع میگذره ودراین مدت هم دیگر نمیدونن شکایت خانم به چه مرحله ای رسیده آیا انصراف داده یاپیگیری کرده الان اگه طرفین به فرض براین که درآن زمان شکایت علیه شون شده برای زناکاربه عنف واون شخصی که فقط همراهش بوده که احتمالا معاونت درزنای عنف باشد برای هرکدوم چه حکمی گرفته میشودممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است اگر احراز و اثبات شود اعدام و حبس طویل المدت....

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر شکایتی شده باشد تا الان اشخاص پرونده مطلع شده اند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیقی بتوان

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.بسته به روند پرونده و محتویات ان دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زنا به عنف اثبات گردد مجازات اعدام خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات زنای به عنف اعدام است و مجازات معاونت در زنای به عنف حبس می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر دو نفر شراکت در جرم دارند لذا جرم از حدود است و مشمول مرور زمان نمی‌شود پرونده همچنان مفتوح است به محض یافت شدن دستگیر و فرد متجاوز مجازات فرد غیر متجاوز نیز مشمول جرم خاص خود است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چنین شکایت شده بود در حال حاضر مشخص میشد و شماره ملی آنها مسدود می شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اونی که زنای با عنف مرده اعدام است
اون یکی حداقل ده سال زندان
اما بعیده که شکایت کرده باشه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت اثبات حکم‌اعدام و حبس طویل المدت محتملا