مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام. بنده چند ماه قبل خودروی پژو 405 مدل 85 رو از یکی آشناهامون خریدم که خودرو به نام خودش نبود و دلال بود. برگ سبز خودرو به نام یک نفر و سند خودرو به نام شخص دیگری هست. لطفا راهنماییم کنید برای انتقال سند و پلاک جدید به نام خودم چکار باید انجام دهم. لازم به ذکر هست که با دلال قولنامه دستی نوشتیم که خودش را فروشنده قید کرده است. و شاهد هم داریم. و اگر مالکان خودرو که برگ سبز و سند قطعی به نام آنهاست همکاری نکنند چکار باید انجام دهم. با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام , چنانچه مالک سند و برگ سبز اقدام به انتقال سند ننمایند شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند را علیه دلال و ایادی ماقبل از جمله صاحب سند و برگ سبز مطرح نمایید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید بررسی کنید که ایا ازکسی که خریده اید ایشان نیز بامالک رسمی قرارداد کتبی دارند یانه اگر قراردادکتبی داشتند که مشکلی ایجاد نمیشود ومالک رسمی باید سند راتنظیم کند ولی اگر قراردادکتبی نداشته باشد مشکل ایجاد میشود