مشاوره حقوقی رایگان - درباره فحش اس ام اس

سلام من از یه خانواده ای طلب دارم که شوهرش فوت کرد دیگه نرفتم دم درشون یکساله بیمارستان پول دادن برای ترخیص و یه مقداری هم کارت به کارت به حساب دخترشان و زیتون قبل از فوت دوستم واریز کردم الان نمیدن دخترشون فحش میده اسم سی و میگه بیای دم خونمون میگم منو خفت کردی و..... الان چه شکایتی باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر توهین یا فحاشی شده است می‌توان طرح شکایت کرد

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما
از لحاظ حقوقی، اگر طلبی از ایشان دارید می توانید اقدام نمایید.
از لحاظ کیفری نیز، حقوق شما محفوظ می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتنید بابت توهین شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید با مدارک و دلایلی که دارید دادخواست مطالبه وجه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از نظر حقوقی میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث ان مرحوم دهید و از نظر کیفری نیست میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی با الفاظ رکیک شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استنادپرینت واریز وجه دادخواست مطالبه مطرح نمایید اگر به متوفی دادید به طرفیت وراث دهید
از باب فحاشی می توانید شکایت نمایید