مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا سند عادی

سلام، وقت بخیر.من یک رسید معمولی به یک نفر دادم ومتعهد شدم که در تاریخ تعین شده با اونطرف تسویه حساب شود. اون شخص یک به نام خدا اول برگه ویک امضا شاهد آخر برگه اظافه کرده، آیا این موارد جعل حساب می‌شود؟ وراهکار من چی هست. البته این رسید رو من بعنوان ضمانت یک شخص افغانی دادم.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به نام خدا که ضرری نمی رساند و امضا شاهد هم همینطور

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اضافه کردن امضاء شاهد تحت شرایطی جعل محسوب می شود.
بهتر حال شما رسید را قبول دارید و طبق رسید باید عمل بشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اضافه کردن امضاء شاهد تحت شرایطی جعل محسوب می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما رسید را قبول داشته باشید مشکلی نیست . در غیر این صورت امضا شاهد ممکن است مورد اتهام جعل باشد اما به نام خدا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امضای شاهد بله ولی شما که رسید را قبول دارید
ارجاع به کارشناس جهت تشخیص موضوع

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر چون اصل سند ومفاد ان از جعل مصون بوده وتغییراتی نداشته وضرری نیز به شما وارد نشده ونفس مدیون بودن خود به ان شخص را نیز قبول دارید