مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

پدرم سال 83 به رحمت خدا رفتند در يكی از ملک ها كه قولنامه ای می باشد برادرهايم سكونت دارند. به مدت بيست سال در اين ملک ساكن هستند و هيچگونه اجاره ای به ما پرداخت نكرده اند ايا می توانم اجاره ملک بابت بيست سال از آنها اخذ كنم و به چه صورت بايد اقدام كنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید از دادگاه اجرت المثل بخواهید . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا انحصار وراثت نمایید و سپس دادخواست اجرا المثل ایام تصرف را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
می توانید دا‌دخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول باید انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه کنید و هر کدام از ورثه میتواند اجاره المثل ایام تصرف را بخواهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بعد از انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه دهید و بابت این ملک دادخواست اجرت المثل ایام تصرف دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید مطالبه اجرت المثل کنید