مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی خوردو

باسلام
من یه خودرو داشته و با یک نفر معاوضه کردم چون سند رو رویت نکردم سند ماشین خودم تحویل طرف مقابل ندادم
الان ماشین من رو گفتن و برای آزاد کردنش سند لازم هست از طرف مقابل درخواست سند کردم ایشونم ممانعت و درخواست پول کرده هیچ حسابی هم وجود نداشته چون معامله ما سر به سر بوده الان من چیکار کنم آیا می تونه شکایت پلاک رو بکنه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام , سند را تحویل دهید و سند مربوط به اتومبیل خود را بگیرید تا ماشین را آزاد کنید و پس از آن چنانچه اقدام به تنظیم سند نکرد دادخواست الزام را تقدیم کنید.