مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری چک

این جانب چند سال پیش مبلغ 19.5میلیون چک را از کسی به اجرا گذاشتم
ایشان به خاطر پرونده سنگین دیگر در زندان بود
و مبلغ چک تقسیط شد و به بنده هیچ مبلغی را پراخت نکردند
بعد از اینکه مبلغ تقسیط به 9.5 میلیون رسید بنده اقدام کردم و به اجرای احکام رفتم و برگه ای را خودم به زندان بردم که پرداخت کن یا در زندان بماند اما پرداخت نکرد
الان چند سال از آن زمان می‌گذرد و باید کل مبالغ را به من پرداخت می‌کرده اما انجام نداده
حال سوال بنده این می‌باشد اگر مبلغ 9.5 میلیون را پرداخت کند آزاد میشود یا باید کل مبالغ را پرداخت کند که آزاد شود؟
در ضمن اگر از زندان آزاد شود من دیگر نمیتوانم پیدایش کنم و همه اموالش به نام خانواده اش می‌باشد.

خواهش می‌کنم من را کامل راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, عدم پرداخت اقساط ایشان تا قط آخر باید به زندان اطلاع داده شود و ایشان تا زمان پرداخت طلب شما در زندان خواهد ماند.