مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان حق السهم تمام اعضای خانواده را از ملک شش دانگ بدون کار اسنادی روی سند معین کرد ؟

با سلام و احترام

بنده در نظر دارم حق السهم کل اعضای خانواده ام را مشخص کرده و آنرا بصورت دستی و مکتوب در آورده و همه اعضاء آنرا امضا و در محضر نیز ثبت و گواهی نماییم.
که پس از فوت بنده و همسرم در آینده فرزندان به مشکل نخورند. (توضیح اینکه ملک ما دارای سند شش دانگ هست ولیکن نمیخواهم در حال حاضر در سند چیزی قید کنیم)
آیا این کار شدنی هست یا خیر؟ لطفاً مرا راهنمایی بفرمایید با سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام چنانچه فارغ از سهمی که در قانون برای وراث مشخص شده میخواهید اموالتان را تقسیم کنید میتوانید از طریق صلح عمری اقدام به اینکار نمایید و این بدین نحو است که شما مال خود را به فرزند خود منتقل میکنید ولیکن حق استفاده از ملک و منافع آن تا زمان فوت در اختیار شما خواهد بود .