مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام به وکلای عزیز
من از برج140/9/19اقدام به تمکین کردم بعد از چند جلسه صلح سازش که به نتیجه ای نرسید در صورتی که من منزل تحیه کردم با لوازم با صورت لوازم قلامه آره دادم اما همسر از آمدن با دلایل اینکه منزل از محل کارش دوره به جلسه آخر دادگاه که در تاریخ 141/2/25هست افتاده.
الا من ماهیانه با نظرکارشناس ماهی 700تومان نفغه میدم. که همسر از آمدن سر زندگی سرفنظر کرده ونمیاد
سوالم این هست که آیا بعد از جلسه
آخر تمکین که همسر قبول نمیکنه زندگی کن در منزل من آیا من میتونم این مدت که نفغه دادم پس بگیرم یا ن؟؟
اینم بگم من هیچ جای نگفتم ن نوشتم که کجا زندگی کنم حتی تو عقد نامه.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمانی که در دادنامه عدم تمکین قطعی شود نفقه تعلق نخواهد گرفت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بعد از صدور حکم قطعی محکومیت زوجه به تمکین ، دیگر تکلیفی به پرداخت نفقه ندارید.