مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

با سلام. دیروز شخصی از اسم و موقعیت شغلی من سواستفاده کرده و به یک خانواده که به اداره ما مراجعه کرده بودند، گفته بود که اگه به من مراجعه کنند، کارشون حل میشه. این شخص رو اصلا نمیشناختم و بخاطر موقعیت شعلی حساسم، با این خانم تماس گرفتم و ازشون خواستم که بیان اداره.. از بدو ورود ایشون، شروع کردن به داد و بیداد و زیر بار کاری که کرده بودند، نرفتن. مجبور شدم از حراست مجموعه که به اداره پلیس مرتبط هستن، کمک بگیرم.. از ایشون خواستم که بیان و اتفاقا خود خانم هم گفتن که حتما با حراست تماس بگیرین.. ایشون حدود دو ساعت در اداره ما بودن، بخاطر اینکه حراست مشغول بود و خیلی دیر تونستن بیان پیش ما. بعد از حدود دو ساعت همسر ایشون با دو پلیس از کلانتری وارد اداره شدن و ادعا کردن که خانومشون رو گروگان گرفتیم. (اظهاراتی که خود پلیس حاضر هم رد کرد) ولی به هرحال شکایت تنظیم کردن علیه اداره بابت اینکه من ایشون رو دو ساعت به زور اونجا نگه داشتم.. درحالی که ایشون در فضایی بودن که کلیه درها باز بود و حتی تو اون محیط چند نفر ارباب رجوع هم نشسته بودن.. از اون لحظه ای که همسرشون اومدن منو تهدید کردن!!! تمام اظهاراتی که داشتن کذب هست و همه‌ دوربین ها از تمام زوایا ضبط شده و قابل ارائه هست‌ش.. ایشون هنوز گزارش پلیس رو به مرحله شکایت نرسوندن.. میخواستم بپرسم که چقدر زمان دارن که طرح شکایت کنن؟؟ و اینکه منو تهدید کردن به اینکه با پلیس میان درب منزل. میخواستم بپرسم که چنین چیزی امکان پذیر هست یا خیر ؟؟!! در حال حاضر اداره ما هم از این شخص بابت اینکه نظم رو بهم ریختن و اظهارات بی اساسی داشتن، میخوان شکایت بکنن.. ولی من اصلا تمایلی ندارم بابت طرح شکایت.. با توجه به اینکه طرح شکایت از جانب اون اقا نسبت به اداره بوده، میتونن علیه شخص من شکایت کنند؟؟ یا با توجه به اینکه چنین چیزی در محیط اداری اتفاق افتاده، صرفا علیه اداره شکایت میشه؟؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. خانم میتواند طرح شکایت علیه شما یا اداره نماید و شما نیز متقابلا می توانید از ایشان طرح شکایت نمایید.