مشاوره حقوقی رایگان - قرار گیری شغل در لیست سخت و زیان آور

با سلام. بنده مدت 18 سال راننده خودروی حمل زباله بودم و تمام این مدت شبکار دائم بودم. 15 سال از این مدت با خودروی کمپرسی روباز حمل زباله کار کردم. پس از آن هم به مدت 10 سال راننده آمبولانس حمل جنازه در سازمان آرامستان ها هستم و کارهای جابجایی و انتقال جنازه ها از شرایط مختلف مخصوصا تصادفات جاده ای را به عهده دارم. خواستم بدانم سوابقم مشمول سخت و زیان آور میشود؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

تعیین سخت و زیان آور بودن شغل یا مشاغل توسط چه کسی و به چه صورت مشخص می شود ؟

تعیین سخت و زیان آور بودن شغل یا مشاغل بر اساس بررسی سوابق و شرایط محیط کار و توسط کمیته کارشناسان موضوع ماده 2 آیین نامه اجرایی و متعاقباً کمیته استانی موضوع ماده 8 آیین نامه اجرایی مربوطه مشخص می شود.

بررسی ماغل برای موضوع کارهای سخت و زیان آور چگونه درخواست می گردد ؟

حسب درخواست کارگر،کارفرما،تشکل ها ، وزارت بهداشت ، رمان و آموزش پزشکی ، وزارت کار و امور اجتماعی و صندوق تامین اجتماعی، تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل در هر کارگاه با بررسی سوابق ، انجام بازدید و بررسی شرایط و با تایید کمیته های استانی انجام می گیرد .