مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در حمل مشروب الکلی

سلام خسته نباشید دی ماه 97 مامور بهم گفت بزن کنار منم خبر نداشتم صاحب کارم مشروب داره مشروبو انداخت بیرونو فرار کرد الان طرفو نمیتونن بگیرن من موندم تو منجلاب نمیدونم حکم دو پاکت مشروب چیه منم 24 سالم بار اولم هست تا الان سابقه کیفری نداشتم الان حکمم میاد نمیدونم چی میبرن ایا میشه زندان نبرن ایندم به هم میریزه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر سابقه نداشته باشید و با توجه به دفاعیات موجهه داشته باشید جریمه نقدی یا حبس تعلیق میشود. بهتر است وکیل بگیرید