مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام من خانوم مهریه بخشید در حضور جمع اما بعد گذشت یکسال مهریه اجرا گذاشته (شهود هم هست) در دادگاه بدوی رای به خانوم داد در دادگاه تجدید نظر رای به خانوم داده شده حالا من می توانم پرونده به دیوان عالی کشور بفرستم یا نه اگر می شود باید از کجا اقدام کنم (این کار فقط می خوام انجام بدم برای یکم زمان بخرم و دادگاه به تعویق بندازم)

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

زن به مجرد عقد مالک مهرش میشود مگر انکه زوجه در دفترخانه مهرش را به صورت رسمی ببخشد.