مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده

سلام من برج 7 یه ماشینی رو خریداری كردم از شخصی و پولش رو هم كامل پرداخت كردم اما تعویض پلاك نكردم و وكالت نگرفتم چون خودم یه شهر دیگه بودم هی امروز و فردا شد و برج 12 رفتم شهرستانی كه فروشنده بود و باهاش قرار گذاشتم توی دفترخونه كه وكالت تام بگیرم كه همون لحظه توی خیابون ماشین رو توقیف كردن چون فروشنده چك برگشتی داشت و شاكیش حكم توقیف اموالش رو توی برج 12 گرفته بود، و قولنامه ما هم دستی بوده كه هردومون هم قولنامه رو گم كردیم، حالا باید چكار كنم كه ماشین آزاد بشه چون میخوان ببرنش توی مزایده، فروشنده هم میگه شكایت منو بكن من قبول دارم ماشین مال من نیست و فروختمش به تو

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما باید قراردادتان راباکسی که ازش خریده اید مکتوب کنید و دردادگاهی که توقیف کرده اعتراض ثالث کنید