مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام تشکر و سپاس از راهنمایی شما عزیزان. اینجانب خونه ای در حومه رامسر خریدم که موقع قرارداد 50 درصد ثمن ازم گرفتن و 50 درصد مابقی طبق قرارداد در تاریخ دفترخانه جهت سند و تحویل ملک همزمان لذا اینجانب موعد مقرر با ثمن در دفترخانه حاضر ولی نیامد عدم حضور فروشنده را گرفتم احضاریه دادم جواب دادن که خونه اضافه متراژ داره و اضافه را محصور میکنم دادخواست دادم در دادگاه خوانده به الزام به سند و حق دادرس بنفع من رای داد ولی 50 درصد مابقی ثمن رو گفته بدم و سند بزم ولی تسلیم مبیع را ننوشته و چون یکبار حکم را بخاطر مبلغ اشتباه کرده اصلاح کرده وقتی من گفتم که تسلیم مبیع هم از قلم انداختین گفت برو دادخواست بده و تا خسارتم بگیر چون روزی صد هزار تومان تاخیر در تعهد نوشته قرارداد است برایم فروشنده وقتی دید محکوم شده احضاریه ای عوام فریبانه داد که بیا خونه رو بگیر طبق همان متراژ سند وگرنه من حق فسخ بخاطر اضافه متراژ رو دارم من رفتم ولی نه تنها دروغ میگفت بلکه گفت گرون شده پولتو میدم ولی پیش قاضی میگه میدم ولی در عمل نه .. منم اعتراض به قسمتی از دادنامه زدم که تحویل ملک و خسارت من از قلم افتاده و تقاضای رسیدگی کردم ایشان وکیل گرفته و احضاریه که نوشته بود بعد از حکم محکومیتش جهت عوام فریبی خونه رو بیا بگیر زده رو پرونده و یک لایحه هم اضافه کرده وکیلش که نمیدونم چی نوشته و از اسفند تا بحال هنوز پرونده تو رامسره رفتم گفتم چرا نفرستادین ساری گفت تبادل لایحه شده امروز و فردا میفرسیم حالا با یک جوان بیمار اعصاب و روان که ناراحتی قلبی هم داره با طولانی شدن این پرونده خدا میدونه که چه به ما میگذره خواهش میکنم بخاطر خدا از دلواپسی دارم دیوانه میشم که چه میشه ایا با وجود اینکه رای به نفع من بود اشتباه کردم اعتراض کردم از طرفی اگر 50/ بقیه ثمن رو میدادم سند میزد کل پول را داده بودم و بایستی یکسال میدویدم دنبال گرفتن ملک. بخاطر خدا بهم بگین چکار کنم آیا اون حکم که بنفع منه از بین نمیره خدا نگهدارتون از اینکه زحمت میکشید سپاسگزارم..

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. جهت تجدید نظر پرونده شما را به ساری ارسال می کنند احتمالا همین حکم تایید می شود در رابطه با تسلیم مبیع ابتدا شما باید مالکیت رسمی. پیدا کنید بعد تقاضا تسلیم مبیع نمایید ممکن خواسته شما در دادخواست جدید رد شود