مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال پدر به فرزند

آیا پدری که چند فرزند دارد میتواند تمام اموالش را از طریق صلح عمری به یک فرزند واگذار کند؟از لحاظ قانونی منعی ندارد؟اگر بچه های دیگر بعدها شکایت کنند میتواند از اون فرزند پس بگیرند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
هر شخصی در زمان حیاط اختیار اموال خود رادارد و میتواند اموال خود را به هرکسی که خواست انتقال دهد و کسی حق اعتراض ندارد

یک وکیل :

با سلام
هر فردی در زمان حیات حق هرگونه دخل و تصرف در اموال خویش را دارد و تصرفات پدر در اموال خودش جایز است و فرزندان دیگر امکان طرح دعوا ندارند.