مشاوره حقوقی رایگان - شکایت صاحب خانه از مستاجر

سلام. بنده یک سال با صاحب خانه قرارداد بستم و ساکن بودم و در حضور بنگاه قرار شد خانه را رنگ کنم و یک حفاظ برای درب ورودی نصب کنم و هزینه را از کرایه خانه حالا هر چند ماه شد کم شود و همین کارا هم کردم و مبلغ شد 1600000ک وقتی ب صاحب خانه گفتم قبول کردو مابقی کرایه یک سال ک میشد یک میلیون هم نقد ب ایشون دادم و بدون هیچ مدرکی و آخر قرارداد ک یکسال بعد بود ایشان برای تمدید یا تخلیه خانه تشریف نیاوردن ولی من هر روز میرفتم بنگاه و درخواست تخلیه داشتم ولی صاحب خانه نیود و بنگا هم گفت فعلا بشین تا بیاد پولتو بده و غیبت داشتن تا 3سال بعد الان اومده میگه برو بیرون و ی ریال پول پیش نداری تموم شده در حالی ک من قرار نبوده تمدید کنم و بشینم فقط سر سال مبلغی ب ایشون دادم ک بیاد تمدید کنه ک رفت و نبودش بعد 3سال اومده. الان تکلیف ما چیه میشه راهنمایی بفرمایید تشکر و سپاس

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام به هرحال چون منزل در تصرف شمابوده قراردادتان هم تمدید نشده بود میتونه تقاضای اجرت المثل ایام تصرف علیه شما کنه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعد از خانمه قرارداد باید ملک را تخلیه و کلید را به مرجع قضایی تحویل میدادید