مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به پلاک فک شده

باعرض سلام ماشینم داخل کوچه پارک بوده و ماشین دیگری با ماشینم برخورد میکنه که پلاکشو برداشتم چون ماشین فرار کرد بعد از کارشناسی و شورای حل اختلاف نامه ای به پلیس راهور داد و فهمیدم پلاک سال 91 فک پلاک شده الان نمیدونم از صاحب پلاک فک شده شاکی بمونم یا راه دیگری هست چون همین پلاک فک شده رو ماشین فراری بوده ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
صاحب پلاک باید پاسخگو باشد و ایشان مکلف هستند ایادی بعدی خودرو را معرفی نمایند .