مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

شخصی به اتهام سیاسی یا اعتقادی محاکمه و با قرار موقت بازداشت میشود و بعد از یازده روز با گذاشتن وثیقه 200 میلیون تومانی آزاد میشود. تا قبل از موعد دادگاه بعدی از کشور خارج میشود، میخواستم چه بر سر قضیه دادرسی و همچنین سند ملک پدری که برای وثیقه گذاشته اند می آید، باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر دادگاه حضورمتهم را لازم بداند به وثیقه گذار اخطارمیکندتا متهم را نزد دادگاه بیاورد واگر وثیقه گذار بدون عذر موجه نتواند متهم را بیاورد واحضاریه نیز به خود مخاطب یعنی وثیقه گذارابلاغ واقعی شده باشد وثیقه به دستور دادستان ضبط میشود