مشاوره حقوقی رایگان - نظر قانون در مورد درج عنوان شهيده روی سنگ قبر

با سلام و درود فراوان باتوجه به اینکه خواهرم توسط همسرش به قتل رسیده و مرحومه زنده سوزانده شد طبق فرمایش حضرت علی (ع)کنزالعمال، ج 4، خبر 2090 پیامبر اکرم ص. کسی که به سبب بیماری خاص یا تحت شرایط خاص (مثل غرق شدن در آتش، زیر آوار، زن باردار) بمیرد. ناظر به این مصداق از معنای شهید است منع قانونی بابت درج نام شهیده روی سنگ مزار ایشان وجود دارد یا خیر؟
متنی یا شعری که روی مزار ایشان نوشته می شود نیز از لحاظ قانونی به چه صورت می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید؟
آیا نیاز به مجوز گرفتن دارد (درج نام شهیده روی سنگ مزار )؟ اگر پاسخ مثبت است لطفا مراحل قانونی را بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, طبق قانون خواهر شما شهید محسوب نخواهد شد و احراز شهادت در اختیار کمیسیونهای مربوطه در سازمان های مختلف می باشد.