مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه

سلام بنده آذر ماه سال گذشته خانه ای خریدم قولنامه دستی نوشتیم طبق قولنامه قرار بر این بود 8دی ماه خونه رو تحویل و 10 دی سند بزنیم منتها ثمن مرتب طبق قرارها پرداخت شد جز آخرین پرداختی که دیرتر پرداخت شد و تاریخ سند رفت برای 23 دی ماه و سند زدیم. سوالم اینه که بعد از این مدت مالک سابق زده زیرش و میگوید که باید خسارت چندروز دیرکرد پرداختی و همچنین سند را جداگانه بمن بپردازید وگرنه راضی نیستم که در آن خانه نماز بخوانید.... میخواستم وظیفه حقوقی و شرعی خودم رو بدونم. ممنون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مطابق قراردادتان رفتار نمایید یا ایشان را با صحبت کردن متقاعد نمایید.