مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

ایا اعتراض شخص ثالث به حکم قطعی بطلان معامله و استرداد معوضین در حکم امده است ولی الان در دست نفر سومی می باشد که تبدیل به ساختمان شده است و اعتراض به حکم کرده است من به عنوان محکوم له چه دفاعی دارم لازم به ذکر است که معوضی که به من رسیده مستحق للغیر در آمده است و به همین دلیل دادگاه محترم حکم بر بطلان معامله داده و به طبع ان استرداد قطعه زمین به بنده دفاع من چگونه می تواند موجب احقاق حق بنده را فراهم کند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخگویی به این سوال وقت و بررسي بیشتری می طلبد و نیازمند جلسه حضوری و بررسي دلایل و مدارک است.