مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرویی که حکم توقیف دارد

با سلام
بنده 98/1/3 خودرویی را به صورت قولنامه ای خریداری کردم. و مبلغ 3میلیون تومان در وجه سند ماند. و قرار شد بعداز دوماه سند به نام بزند و الباقی مبلغ را دریافت کند.
بنده چندبار برای سند تماس گرفتم اما فروشنده حاضر نشد.
و در تاریخ 98/2/28 متوجه شدم که در تاریخ 98/2/3 حکم توقیف برای خودرو صادر شده است. و فروشنده هم برای سند زدن حاضر نمیشود.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مورد فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی باید داد. اما در خصوص توقیف به مرجعی که توقیف شده باید اعتراض ثالث بدهید.
با وکیل مشورت کنید.