مشاوره حقوقی رایگان - طلب کاری

سلام من 8 سال پیش 20میلیون از یک نفر با یک کاغذ دست نویس که چند تا شاهد زیر آن را امضا کرده بودند طلب کار بودم و او پولم را نداد و من شکایت کردم و بعد از یک سال و نیم محکوم شد و حکم جلب او را گرفتم و تا به امروز به خاطر جابجایی زیاد محل سکونتش و فرار زیاد نتوانسته ام او را بگیرم
الان اگر او را بگیرم از زمانی که او محکوم شده تا به الان سود پولم را با خرج های دادگاهی که انجام داده ام را دادگاه حساب خواهد کرد و جزو طلب من حساب خواهد شد یا نه بعد 8 سال همان 20 میلیون را به من خواهند داد.
بعضی ها میگویند اگر با چک طلب کار بودی سودش حساب میشد ولی چون با کاغذ بوده با این که طلب کار بودنت ثابت شده و حکم جلبشو هم گرفتی باز هم سودش حساب نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اسناد عادی از تاریخی که دادخواست داده اید تاخیر تادیه محاسبه میشود