مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به منابع ملی

با سلام
یک قطعه پلاک 200متری را که داخل یه زمین 3000متری که ان هم ملک اینجانب میباشد را از شهرداری اخذ مجوز پروانه ساخت گرفته ام لذا قبل از هیچ اقدام ساخت و ساز علیه بنده از طرف منابع طبیعی به جرم تجاوز به اراضی ملی بابت ان 400متر شکایت کیفری شده و همینطور بخاطر اقدام غیر قانونی اخذ مجوزم با طی روند دادرسی بعد9ماه بازپرس پرونده صدور رای منع تعقیب برایم صادر کرده به دلیل عدم ادله کافی از طرف شاکی( منابع طبیعی) و همینطور استعلام از شهرداری و دیگر ارگانها... بازپرس به این نتیجه رسیده و رای صادر شد و منابع طبیعی هم به رای اعتراض نزده و قطعی شده نکته اینجاست که واقعیت امر اینه که موقعیت نقشه زمین اینجانب به سال46منابع طبیعی بوده و مستثنیات اخذ نشده و از سال 1360 احیا وباغ شد و همان سالها یک خانه مسکونی 60 متری و یک حلقه چاه با مجوز جهاداحداث شده و مدارک فعلی بنده همین سابقه احیا و تصرف و یک فروشنامه که از صاحب 40ساله قبلی خریدم
هستش انوقت این حکم منع تعقیب دلالت بر مالکیت من هست یا باز منابع طبیعی میتواند علیه من به عناوین دیگری طرح دعوا کند و اگر قدرت داشت و مالک بود چرا من را محکوم نکرده و یا اینکه بنده فقط در حکم متصرفی هستم و فعلا ملک دست منه...
تکلیفم نمیدونم میتونم تو ملکم که مجوز دارم خونه بسازم یا باز...!؟؟
چون شنیدم زمین که منابع طبیعی باشه بیاد داخل حریم بافت شهری دیگر از دست منابع طبیعی خارج میشه و دیگر مالکش صاحبشه ...‌ ایا بنیاد مسکن و شهرسازی بعدا روش دست میزاره...!؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منابع طبیعی شکایت کیفری کرده و نتونسته تحقق جرم تصرف را اثبات کند یعنی ارکان لازم برای استناد جرم به شما نبوده ولی اما متاسفانه امکان شکایات حقوقی علیه شما هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر منع تعقیب دلیل بر مالکیت شما نیست و منابع طبیعی می تواند دعوای حقوقی مطرح کند.